Over ons

Dé specialist in gehaktproducten

Gouden Ambacht produceert dagelijks met veel plezier en vakmanschap de meest heerlijke en vetarme gehaktproducten. Ambachtelijke producten gemaakt volgens een uniek familierecept. Van gezellige partyformaat borrelballetjes tot reuze gehaktballen of hamburgers en worsten, van licht gekruid tot zeer spicy.

Bovendien is de smaak onovertroffen en ook nog eens voorgegaard. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor onze producten en staan wij dan ook bekend als dé specialist in gehaktproducten voor horeca, groothandels, evenementen et cetera.

Een ware smaaksensatie

Onze producten worden ambachtelijk bereid met vlees en ingrediënten van wereldklasse.  Bovendien hanteren we de strengste keuring op het gebied van versheid en malsheid. Verder hebben onze producten een laag vetpercentage. Dit alles is mogelijk omdat Gouden Ambacht naast de benodigde kennis een stevig fundament en rijke historie kent. Zo hebben we vele jaren ervaring en werken we langdurig samen met onze leveranciers. Hierdoor garanderen wij kwaliteit in combinatie met een ware smaaksensatie.

Het gemak van voorgegaard

Omdat we alle producten voorgegaard aanleveren, ervaart u ook nog eens gemak zonder in te leveren op kwaliteit. U heeft er geen omkijken meer naar. Voorgegaard is bovendien erg handig voor iedere afnemer die zelf geen capaciteit heeft om grote hoeveelheden vleesproducten zelf te bakken of te garen.

Familiebedrijf met korte lijnen en maatwerk

Niet alleen stellen wij hoge eisen aan onze producten, maar ook aan onze dienstverlening. Wij zijn een klein familiebedrijf en onze service is buitengewoon persoonlijk en volledig op maat. En dat voor zowel kleine als grote opdrachten en opdrachtgevers. Er zijn korte lijnen en zowel het contact als de opvolging zijn snel en efficiënt.

Heeft u specifieke wensen of wilt met ons samenwerken op het gebied van private label? Ook dat is mogelijk. Gouden Ambacht biedt smaakvolle gehaktproducten waarbij het gemak, de mogelijkheden en service onovertroffen zijn.

Betrokken en verantwoord ondernemen

Natuurlijk ondernemen wij waar mogelijk maatschappelijk betrokken en verantwoord. Wij investeren in duurzame producten en maken steeds vaker maatschappelijk verantwoorde keuzes. Want wij vinden bijvoorbeeld dat iedereen een kans verdient om mee te doen aan de maatschappij. Daarom bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag de kans om bij ons te werken. Daarnaast doneren wij regelmatig aan de voedselbank en steunen wij regionale clubs of evenementen door middel van sponsoring.

Onze specialiteiten

De horeca is hedendaags veeleisend. Uw consumenten verwachten van u versheid, malsheid en een perfecte smaak. Daarom kennen wij enkel vlees en ingrediënten van wereldklasse voor horeca, groothandel en instellingen zodat u en uw klanten erop kunnen vertrouwen.

Boeren gehaktbal

De boeren gehaktbal is gemaakt van kwaliteitsproducten en smaakt verrukkelijk.

Bekijk

Twentse Runder borrelbal

Een stevige borrelbal gemaakt van rundvlees met een uitgebalanceerde samenstelling van kruiden en specerijen.

Bekijk

Oud Hollandsche gehaktbal

Een bal die heerlijk weg hapt. Een ambachtelijk product vol van smaak.

Bekijk

Indische borrelbal

Een pittig gekruid balletje; smaakvol en op ambachtelijke wijze gemaakt.

Bekijk

Twentse borrelbal

Heerlijke gebraden borrelballetjes met verse ui geïnspireerd op grootmoederskeuken.

Bekijk

Twentse gehaktbal

Deze gehaktbal met verse ui en een pepertje is geïnspireerd op grootmoederskeuken. De bal staat garant voor een unieke smaakcombinatie van pittig en zoet.

Bekijk

Twentse rundergehaktbal

Een bal van rundvlees die bereid is volgens een oud familierecept.

Bekijk

Runderhamburger

Natuurlijk ontbreekt een runderhamburger niet in ons assortiment. De smaakvolle burger staat garant voor de hoogste kwaliteit.

Bekijk

Hamburger

Een hamburger ambachtelijk bereid met unieke kruiden en specerijen. Een burger met een echte smaakbeleving.

Bekijk

Braadworst

Worsten gemaakt met ons geheim recept en bovendien al gegaard. De gangmaker voor elk feest.

Bekijk

Honing mosterdsaus

Een zachte, zoetige en romige glutenvrije mosterdmayonaise met honing en gele mosterdzaden.

Bekijk

Knoflooksaus

Een milde knoflooksaus die voldoet aan onze hoge eisen op het gebied van smaak én kwaliteit.

Bekijk

Juspoeder

Een juspoeder waarmee je in een handomdraai een heerlijke gehaktballen-jus maakt. Het product is allergenen- en glutenvrij.

Bekijk

Knakworsten

Onze knakworsten worden volgens eigen recept geproduceerd. Het is de perfecte smaakmaker op elk evenement.

Bekijk